Met ons bereikt u een optimaal resultaat voor uw project

Werkwijze

Prior Projects hanteert haar eigen methodieken ter ondersteuning van een beheersbare voorbereiding en uitvoering van projecten. Door middel van onderstaand model kunnen wij u inzicht geven in de aanpak van onze projecten.

Marktgebieden

N

Projecten

Management van voorbereiding en uitvoering van projecten, turnarounds & shutdowns, integratie van kapitaalintensieve investeringsprojecten.

N

Construction

Beheersbare voorbereiding met degelijke engineering en planning adequate coördinate van derden (aannemers) met een optimaal resultaat voor snelst mogelijke return-on-investment.

N

Asset relocation

Gebruik makend van onze kennis en ervaring verbinden wij ons aan een veilige en beheersbare uitvoering van decommissioning, ontmanteling, coördinatie van transport en recommisioning op een nieuwe locatie.

N

Asset integrity

Assessement van uw maintenance strategie, asset en reliability engineering. Terugbrengen van de kosten voor onderhoud en operatie van uw installatie.

N

Safety services

Safety assurance in turnarounds, constructie of relocatie projecten, gebruik makend van zorgvuldig geselecteerd personeel en geavanceerde monitoring systemen. Site toegangcontrole- en registratie.

Vakgebieden

Prior Projectservices beschikt over personeel dat vakbekwaam is in de volgende vakgebieden:

• Werktuigbouw

• E&I

• Inspecties

• QHSE

• Procurement / Contract Management

• Planning en werkvoorbereiding 

• Cost Control

Prior Projects B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@priorprojects.nl

Privacybeleid
Voorwaarden metaalunie

Prior Projects B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@priorprojects.nl

Privacybeleid
Voorwaarden metaalunie